Tweedaags festival Veerstock komt eraan

HAARLEM - Het festival Veerstock komt er weer aan en vindt plaats op zaterdag 8 en zondag 9 oktober. Het Veerkwartier neemt bezoekers mee naar Woodstock 1969. Beleef de disco tijd opnieuw met alleen maar muziek uit de jaren '60/'70 en '80.

Muziek uit de jaren '60/'70/'80

Tijdens het festival valt er genoeg te beleven voor jong en oud, zo is er een toffe markt met activiteiten zoals knutselen voor kinderen, cupping & massage, schminken en nog veel meer. Je kunt dansen en meezingen tijdens de live optredens van bekende artiesten en op de deuntjes van talloze bekende dj's. Kortom, het worden twee spectaculaire dagen. 

Programma

Zaterdag 8 en zondag 9 oktober is er van 13.00 tot 20.00 uur gratis toegang buiten op het terras en in het gras. Voor beide dagen geldt van 18.00 tot 00.00 uur een kaartverkoop. Tickets kosten €17,50. De dresscode is flower, hippie en disco. Zaterdagmiddag zijn er optredens van DJ Frank van B & LXL, DJ Time Jules, Joost Dobbe live, Yorick van Norden & Paul Bond. In de avond van 18.00 tot 00.00 uur kun je, met tickets, genieten in de discokas van DJ Nobody knows en DJ Guzz. Zondagmiddag zijn er optredens van Funky Vinyl, Big Jimmy and His 7inches. In de avond van 18.00 tot 00.00 uur kun je, met tickets, genieten in de discokas van Brian S en Nathalie Eno-C.

Meer informatie, het volledige programma en tickets kijk op: www.hetveerkwartier.nl.