Test de heerlijke wandelschoenen.
Test de heerlijke wandelschoenen. (Foto: ON Wandelschoenen)

Hike Your Local Mountain, gratis testevenement ON wandelschoenen

HAARLEM - In Nederland zijn dan misschien geen echte bergen, maar hoogtemeters maken kun je overal! Daarom gaat Soellaart Outdoor & Wintersport, samen met het Zwitserse merk On en Outdoorspecialist.nl, de uitdaging aan om zo veel mogelijk hoogtemeters te maken tijdens een heerlijke wandeling in de natuur van Zuid-Kennemerland. Deelname is gratis.

Hike Your Local Mountain

Soellaart Outdoor & Wintersport organiseert ‘Hike Your Local Mountain’ op zondag 16 oktober in Zuid-Kennemerland. Tijdens deze wandelingen kun je de wandelschoenen van On gratis en vrijblijvend uitproberen. Dit zijn de nieuwste modellen Cloudwander en Cloudrock.

Programma

Tijdens deze wandeling van ongeveer 8 km ontdekken we de bossen van het Leyduin, het Hertenduin, het Linnaeusbos en Hartekamp, wisselt de grond van verhard naar onverhard en is er een kans dat we een aantal mooie vogels en herten zullen spotten. We verzamelen op de parkeerplaats van informatiepunt de Kakeleye (Manpadslaan 1 in Vogelenzang). Hier zal een On stand staan met verschillende testschoenen om tijdens de wandeling uit te proberen. Na 3,5 km passeren we dit punt weer en is er de mogelijkheid om te wisselen naar een ander model voor degenen die niet kunnen kiezen! Na ongeveer 2 uur zullen we terugkeren op de parkeerplaats en zal er wat fruit en drinken staan om de dorst te lessen.

Test On schoenen uit het assortiment

De schoenen uit het assortiment van On zijn licht, hebben een uitstekende demping en zijn gemaakt zonder dierlijke materialen zoals leer maar met een hoge mate van gerecycled polyester. We voorzien een begeleide wandeling om 10.00 uur en om 13.00 uur. De ideale manier om deze schoenen uit te proberen.

Meedoen?
Meedoen met het deze testwandeling? Ontvang gratis toegangskaarten door je hier aan te melden. https://www.soellaart.nl/nl/blog/artikel/hike-your-local-mountain-16-oktober/

Afbeelding