Welkom bij de Elephant Parade in Amsterdam.
Welkom bij de Elephant Parade in Amsterdam. (Foto: aangeleverd)

The Style Outlets verwelkomt Elephant Parade

AMSTERDAM - Als je Amsterdam The Style Outlets binnenkort bezoekt kijk je wellicht even raar op, het centrum is namelijk de thuisbasis van een grote kudde rondtrekkende olifanten. Tot 6 november is Amsterdam The Style Outlets de nieuwe locatie van de grootste openluchtexpositie: Elephant Parade. De kudde reist naar Nederland om aandacht te vragen voor en geld in te zamelen voor bedreigde Aziatische olifanten.

De Elephant Parade trekt van stad naar stad, waarbij er op elke locatie nieuwe kunstwerken worden toegevoegd. In Amsterdam The Style Outlets kun je de komende maand 26 olifanten bekijken, ieder met een unieke print en verhaal, beschilderd door lokale en internationale artiesten. Na afloop van de tentoonstelling verhuizen alle beelden naar hun nieuwe bestemming.

Overal in het centrum vind je QR-codes die je leiden naar de Elephant Parade webshop waar je een replica van de olifanten kunt scoren. De Elephant Parade steunt het goede doel, want 20% van de netto winst gaat naar The Asian Elephant Foundation. Een organisatie die zich inzet voor het behoud van de Aziatische olifant. Zo draag je met jouw aankoop direct bij aan de bescherming van olifanten wereldwijd.