Het team van Brokking & Bokslag Uitvaartbegeleiding.
Het team van Brokking & Bokslag Uitvaartbegeleiding. (Foto: aangeleverd)

Brokking & Bokslag Uitvaartbegeleiding deelt een traktatie uit

Brokking & Bokslag Uitvaartbegeleiding viert het 25 jarig bestaan en ter gelegenheid van dit jubileum deelt de onderneming een traktatie uit, welke vanaf woensdag 5 oktober gratis is op te vragen via de website www.brokkingenbokslag.nl.

De traktatie betreft een mooi vormgegeven boekje, gevuld met citaten en quotes die betrekking hebben tot de dood én het leven. Twee onderwerpen die innig met elkaar verbonden zijn. Het boekje sluit af met een kleurrijke attentie, namelijk een ansichtkaart als een uiting van persoonlijke aandacht. Want uiteindelijk draait het in het leven om de persoonlijke aandacht. 

QR code

Door de onderstaande QR code te scannen met uw camera op uw telefoon, komt u op de website van Brokking & Bokslag Uitvaartbegeleiding. Hier vult u uw gegevens in en wordt het boekje gratis binnen 7 werkdagen naar u opgestuurd. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.

Het 25 jarig bestaan van Brokking & Bokslag Uitvaartbegeleiding

Het is inmiddels 25 jaar geleden dat Marry Brokking en Annemarie Bokslag hun onderneming in uitvaartbegeleiding oprichtten. Als een van de eerste uitvaartvernieuwers wilden zij vooral laten zien dat het ook anders kan, onder het mom van ‘Wij laten u niet aan de zijlijn staan, wij betrekken u bij alles’.

Nu, 25 jaar later, werkt het huidige Brokking & Bokslag team van krachtige vrouwen nog steeds volgens hun gedachtegoed. Door goed te luisteren naar de wensen van nabestaanden, bouwen zij een vertrouwensband op. Hiermee creëren zij een sfeer waarin twijfels en gedachten kunnen worden uitgesproken. Zij denken mee, doen suggesties en informeren over de mogelijkheden bij het maken van keuzes. Allemaal om zo samen met nabestaanden tot een mooi en persoonlijk afscheid te komen.

Met het gratis op te vragen boekje wil het hele team van Brokking & Bokslag iedereen bedanken voor de afgelopen 25 jaar!

Scan mij.
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding