Heemsteeds Orkest zoekt mensen voor repetitie

HEEMSTEDE - Ruim 110 jaar maakt de vereniging deel uit van het culturele leven in Heemstede. Met leuke en uitdagende concerten proberen ze het publiek iedere keer te verrassen. Dat doet het Heemsteeds orkest met maar liefst drie orkesten; de Harmonie, het Klijn Örkest en het opleidingsorkest (MIO). 

Het MIO voor startende en onervaren muzikanten.

 Het Klijn Örkest voor gevorderde muzikanten en liefhebbers die houden van en populair repertoire. 

Voor gevorderde muzikanten, die van een gevarieerd programma houden is er het Harmonieorkest.

De vereniging wil meer muziekliefhebbers betrekken bij het Harmonieorkest, daarom organiseren zij op woensdag 8 juni een open repetitie. 

"Ben je een liefhebber van blaasmuziek, wil je dat worden of lijkt het je leuk om (weer) een instrument te gaan bespelen, dan is dit de kans om daar op een ongedwongen manier kennis mee te maken. Je mag meespelen op je eigen instrument of alleen maar komen kijken of luisteren. Wij hebben ruimte voor muzikanten op elk instrument en niveau. Mocht je niet (meer) in het bezit zijn van een instrument dan hebben wij instrumenten in bruikleen als je besluit om je voor een langere periode aan ons orkest te verbinden. We zien je graag op woensdag 12 oktober."

De inloop is vanaf 19.00 uur. Locatie: Pinksterkerk, Camplaan 18, 2103 GW Heemstede. De open repetitie voor het MIO start om 19.00 uur. Aansluitend vanaf 20.00 uur de repetitie van het harmonieorkest. Geen nood als je woensdagavond 12 oktober bezet bent. Wij zijn er iedere woensdagavond vanaf 19.00 uur tot 22.00 uur. Open repetitie Harmonie St. Michaël is op 12 oktober aanvang 19.00 uur.