Afbeelding
Foto: aangeleverd

Genieten in de buitenlucht..

Partnerbijdrage

Heeft u ook weer zo’n zin om er in de Lente heerlijk op uit te gaan? De warmte van de zon en de vrijheid van plezier en beweging stralen u tegemoet. Het nieuwe unieke frame is strak en eigentijds vorm gegeven. Met een lagere instap en lager zwaartepunt fiets je er zo op weg, ook als je geen ervaring hebt met een driewielfiets. De nieuwe driewieler Van Raam Easy Rider 3 staat voor u klaar om uit te proberen. Bel en maak een afspraak zodat u zelf kunt ervaren hoe praktisch nieuwe Van Raam Easy Rider driewielfiets is op diverse fronten.

De nieuwe Van Raam Easy Rider: klaar om uit te proberen!

Comfort

De Easy Rider heeft een zitting met verstelbare rugsteun, stuitontlasting en opstaande randen aan de zijkant voor een beter zitcomfort en zijdelingse steun. Dit geeft niet alleen een comfortabel, maar ook een stabiel en veilig gevoel. De afstand van de zitting is eenvoudig te verstellen. Afstappen gaat eenvoudig doordat de fiets een wat hogere zitting heeft. De voorwaartse trapbeweging en de vering in het frame zorgen voor een perfect rijcomfort. De fiets past door een normale deur.

Elektrische ondersteuning

Kies je voor elektrische ondersteuning? De Van Raam Easy Rider is optioneel voorzien van een HT motor in de achterbrug met aandrijving direct op de achteras. 

Extra lang genieten

Met de mogelijkheid voor een tweede accu op de driewielfiets kun je extra lang genieten van de elektrische trapondersteuning. Is één van de accu’s leeg? Dan kun je met het optioneel schakelbare accupakket gemakkelijk van accu wisselen. Ook nieuw is een standaard extern laadpunt in de rugleuning om je accu op te laden. Zo kan de accu opgeladen worden via een goed te bereiken laadpunt zonder de accu van de fiets te verwijderen.

Reparaties

Ook voor reparaties aan uw product bent u bij Viaerwin.nl aan het juiste adres. Bij ons vindt u nog de ouderwetse service en we staan dan ook graag voor u klaar om u te adviseren, informeren en te helpen met uw hulpmiddelen als deze kapot zijn of gerepareerd moeten worden. We zijn dealer van speciale fietsen, scootmobiels, rollators, trapliften, sta-op stoelen.

Bezoek alleen na afspraak; via e-mail of telefoon. Winkel open van 10:00 tot 16:30 E-mailadres: info@viaerwin.nl - Kijk gerust op www.viaerwin.nl of bel met 0637324139.