Dobbe en Jade.
Dobbe en Jade. (Foto: Claudine Grin)

Buikvlinders in de Buiksloterkerk

Algemeen

NOORD - In de Buiksloterkerk in Amsterdam-Noord is zondag 10 april om 11.00 uur de kindervoorstelling Buikvlinders (4+) te zien. Volgens de makers het ontbrekende sprookje voor iedereen die nog in ware liefde gelooft.

‘...En ze leefden nog lang en gelukkig.’ Elk sprookje hoort zo te eindigen. Maar hoe doe je dat? Buikvlinders is de nieuwste muziektheatervoorstelling van de Popfactory. Het is een echte familievoorstelling, een muzikale reis met een tijdloos thema. Lennaert Roos (muziek, tekst, zang en spel) neemt zijn publiek mee in een sprookjesachtige fantasiewereld met pakkende liedjes. Het is niet alleen een reis door verschillende muziekstijlen (tango, jazz, blues, klassiek, pop, R&B) maar ook door de verschillende stadia in de liefde die niet eerder in een sprookje werden beschreven. Lennaert wordt begeleid door Eline Verkuijl (piano, zang). De prachtige geprojecteerde prenten, die deze voorstelling aaneenrijgen, werden getekend door Jorg de Vos.

De voorstelling duurt 45 minuten. De kerk is open vanaf 10.30 uur. Buiksloterkerk, Buiksloterkerkpad 10. Kaarten zijn uitsluitend te koop via www.buiksloterkerk.nl.