Afbeelding
(Foto: Rodi Media/MvS)

Energiecoach

Vervolg voorpagina

besparing gaan verdiepen en wat hi heeft opgestoken kwam allemaal terug in de training. Hij heeft inmiddels drie klanten op weg geholpen. 


Wethouder Jacobien van Boeijen is zeer blij met de inzet van energiecoaches. “Het idee is afkomstig van Pam Kaaij, consulente van WelzijnWonenPlus", vertelt ze. “Het project liep al in Purmerend en zij heeft het naar Landsmeer gehaald. Ook in onze gemeente hebben mensen last van een hogere energierekening. Voor hen is het aanleiding om een energiecoach uit te nodigen. Maar ik hoop dat mensen verder kijken en ook de CO2-uitstoot omlaag willen brengen. Daar moeten we stap voor stap aan werken.” 


De energiecoach staat klaar voor alle huishoudens – zowel koop- als huurwoningen - in Landsmeer. Afspraak maken? Mail naar energiecoachlandsmeer@welzijnwonenplus.nl of bel naar het servicepunt van WelzijnWonenPlus Landsmeer 020 482 26 05. 


Mensen met een smalle beurs komen in aanmerking voor een bon van € 40,00, die ze bij doe-het-zelfzaak Van Dijk kunnen omzetten in isolatiemateriaal.