Stadsdeelbestuurder Esther Lagendijk en het team Noordmakers bij de goodiebags die aan de bezoekers werden meegegeven.
Stadsdeelbestuurder Esther Lagendijk en het team Noordmakers bij de goodiebags die aan de bezoekers werden meegegeven. (Foto: aangeleverd)

Noordmakers aandacht Biodiversiteit

AMSTERDAM-NOORD - De netwerkbijeenkomst van Noordmakers vrijdag 20 mei op het terrein van stadslandbouwproject NoordOogst is goed bezocht. Het was de eerste fysieke netwerkbijeenkomst sinds coronatijd en deze stond in het teken van het thema biodiversiteit.

Na een plenair gedeelte met een aantal toespraken was er een netwerkborrel en werden er rondleidingen gegeven over het terrein van Noord-Oogst. Ook stonden er een aantal krampjes met biologische ondernemers uit de buurt.


Noordmakers zijn mensen die Amsterdam-Noord mooier, leefbaarder, gezonder, gezelliger en beter maken. Met een eigen initiatief, of door het initiatief van een ander te ondersteunen. Het team Noordmakers van stadsdeel Noord faciliteert u bij dit initiatief. 

Omdat de natuur in Noord veel Noordmakers aan het hart gaat is er dit keer extra aandacht voor het thema biodiversiteit. Tijdens de netwerkbijeenkomst kregen de aanwezigen ook informatie en tips over hoe zij het beste kunnen bijdragen aan een duurzame natuur in Noord.