Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

OldStars-volleybal bij Compaen

OOSTZAAN - Alle 55-plussers uit Oostzaan en omgeving zijn op donderdag 6 oktober welkom bij volleybalvereniging Compaen om in Sporthal Oostzaan op Twiskeweg 107 gratis kennis te maken met OldStars-volleybal.

OldStars verbindt mensen om samen fit ouder te worden en een leven lang te bewegen. De beweegvormen zijn laagdrempelig en bij elke training staan ontmoeting en sociaal contact centraal. Aanmelden voor de kick-off op 6 oktober: Paul van Tol (06-2001 4506) of via oldstars@vv-compaen.nl.

Het Nationaal Ouderenfonds zet zich samen met de Nederlandse Volleybalbond in voor de verbetering van de vitaliteit en het aanmoedigen van belangrijke sociale verbinding. Volleybal is hierbij niet het doel, maar een middel om op latere leeftijd conditie, kracht en aanpassingsvermogen te (blijven) ontwikkelen. Deelname aan de kick-off is gratis. 

Het programma voor de kick-off: 10.00 uur inloop met koffie/thee en gebak; 10.15 uur welkomstwoord; 10.30 uur start training met warming-up; 11.30 uur afsluiting met gezamenlijke lunch.

Na de kick-off komt de groep wekelijks op donderdag van 10.00 tot 11.30 uur bij de vereniging bij elkaar. 

Met OldStars verbindt het Nationaal Ouderenfonds 55-plussers om samen fit ouder te worden. Het wil inspireren tot een leven lang bewegen. Dat gebeurt door zich in te zetten voor laagdrempelige toegang in een leeftijdsvriendelijke beweeg- of sportomgeving thuis of in de buurt.