Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Kinderboekenweek in de bibliotheek

LANDSMEER - Tijdens de Kinderboekenweek (5 t/m 16 oktober) organiseert Bibliotheek Waterland verschillende activiteiten voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar in de Bibliotheek Landsmeer. 

De Kinderboekenweek staat dit jaar in het teken van de natuur, onder het motto Gi-Ga-Groen!. Er zijn heel veel kinderboeken die je helpen de natuur te ontdekken en te begrijpen. Tijdens de Kinderboekenweek 2022 gaan kinderen mee op avontuur om al het moois van de natuur te zien en ontdekken ze wat je kunt doen om de natuur te helpen.

Of je nu van groen houdt of niet. De Kinderboekenweek is Giga Groen!? Haal een gratis lekkere Giga Groene versnapering in de Bieb tijdens de feestelijke opening. We beginnen de Kinderboekenweek lekker en Groen! 

Woensdagmiddag 5 oktober vanaf 13.30 uur Bibliotheek Landsmeer

Haal de bingokaart en ga buiten op zoek naar stoepplantjes en vind ze allemaal. En haal een Doe-boekje of maak de avontuurlijke speurtocht! Zet je speurneus op en zoek alle records uit de natuur in de bieb. 

Van 5 t/m 16 oktober tijdens de openingstijden van de Bibliotheek

Tijdens de Kinderboekenweek wordt er voorgelezen uit het boek “Ik zou wel een kindje lusten” van Dorothée de Monfreid. Louis en Annelies verzorgen de muzikale bijdrage met zingen, dansen en muziekinstrumentjes.

Woensdag 12 oktober 14:15 - 14:45 uur Bibliotheek Landsmeer

In deze interactieve kinderlezing van Lotte Stegeman gaan we op reis door de hoofden van dieren, aan de hand van grappige filmpjes, ontroerende waargebeurde verhalen en een emotiequiz.

Vrijdag 14 oktober 14:30 - 16:00 uur Bibliotheek Landsmeer

Lid worden van de Bibliotheek is tot 25 jaar helemaal gratis! Kinderen die zich tijdens de Kinderboekenweek inschrijven krijgen een super spannend cadeautje.

Gratis aanmelden voor alle activiteiten kan via www.bibliotheekwaterland.nl/agenda