Parkmarkt-Noorderpark
Parkmarkt-Noorderpark (Foto: stichting Noorderpark )

Parkmarkt in het Noorderpark

AMSTERDAM-NOORD - De Stichting Noorderpark zal op zondag 29 mei samen met buurtbewoners Sonja en Kees na lange tijd weer een Parkmarkt houden. 

Op deze gezellige, lokale markt middenin het Noorderpark staan tientallen kramen van bewoners uit de buurt. Je vindt er handgemaakte spullen zoals sieraden en borduurwerk, maar ook tweedehands spullen en kleding. De kramen staan opgesteld vanaf speeltuin Bloemenkwartier tot aan Pompet.

Er is een gezellig terras bij Het Anker met een hapje, drankje en live muziek. Straatmuzikant Jeffro, bij iedere Noordeling wel bekend van zijn gouden keel vaak te horen in het winkelcentrum, treedt nu een keer op in het park. Verder staat er een tombola waarbij je kans maakt op een prijs, is er iemand die haar gaat invlechten en iemand met zelfgemaakte stroopwafels. Bij de kraam van Stichting Noorderpark kun je terecht met vragen of eigen ideeën voor het park.

Alle kinderen kunnen bij speeltuin Bloemenkwartier terecht met een eigen kleedje om spulletjes te verkopen. Verder zijn hier allemaal leuke dingen te doen, zoals oud Hollandse spellen, schminken of pannenkoeken eten. Iedereen is tussen 10.00 en 16.00 uur welkom op de Parkmarkt!

Het Noorderpark is het groene hart van Amsterdam-Noord en slaat een brug tussen de verschillende wijken en mensen. Hier kun je genieten van natuur, buurtactiviteiten en sport. Stichting Noorderpark versterkt samen met bewoners de levendigheid in het park. Meer info: www.noorderpark.nl



Afbeelding