Iedereen is van 10.00 tot 12.00 uur welkom om mee te rennen of te wandelen
Iedereen is van 10.00 tot 12.00 uur welkom om mee te rennen of te wandelen (Foto: )

Noorderpark start sportief seizoen met DeNoloop

Algemeen

NOORD- Dit najaar kan iedereen een keuze maken uit de vele sport- en beweegactiviteiten die in het Noorderpark worden georganiseerd. Het Beweegteam staat klaar met een breed aanbod, afgestemd op de behoeften van de buurtbewoners.

Op zaterdag 15 oktober zorgt het Beweegteam Noorderpark samen met Decathlon voor een link tot ver buiten het park met de grote DeNoloop. Iedereen is van 10.00 tot 12.00 uur welkom om mee te rennen of te wandelen vanaf het Noorderparkbad naar het Buikslotermeerplein en weer terug, totaal 5 km. Ook mensen met rollator, scootmobiel of met een begeleider kunnen mee rollen of schuiven. Deelname is gratis en voor iedereen is er na afloop een medaille en een goody bag met een leuk presentje. Meld je wel even aan via rita@noorderpark.nl.

Op zondag 30 oktober en 27 november is er een fietsles én fietstocht, waardoor je (nog beter) kan leren fietsen. We verzamelen om 11.30 bij de fietscontainer naast de Roze Tanker. Verder kun je in het park wekelijks meedoen met een Nordic walking les, Natuur Wandelen of de Kwiekroute. In de windermaanden kun je ook vanuit je huis actief blijven; iedere vrijdagochtend wordt er een Winterfit les gegeven vanuit Decathlon, deze is vanaf november online te volgen.

Deelname van alle activiteiten is gratis. Kijk voor meer informatie in de agenda van www.noorderpark.nl 

Het Noorderpark is het groene hart van Amsterdam-Noord en slaat een brug tussen de verschillende wijken en mensen. Hier kun je genieten van de natuur en sporten of bewegen. Stichting Noorderpark versterkt samen met bewoners de levendigheid in het park. Doel is om een groene en verbindende plek te zijn voor iedereen. Ook is er alle ruimte om zelf activiteiten te organiseren.