Voetbal in Noord

Qua resultaten zal menig voetballiefhebber in Noord meer verwacht hebben. Er kon geen zege worden genoteerd. 

Met slechts één punt uit zeven duels ziet het er nog altijd somber uit voor ASV De Dijk. In de vierde divisie A lijkt voor de ploeg van Andre Teuling nog geen succes weggelegd. In Hellevoetsluis was VV Nieuwenhoorn met 2-0 te sterk. Zaterdag komt sterk opererende koploper Odin’59 op bezoek. 


In Heerhugowaard wist Volewijckers het op bezoek bij Reiger Boys niet te redden tegen een thuisploeg die de competitie gestart was met twee overwinningen. 

De Noord-Amsterdammers speelden een wedstrijd met twee gezichten, maar moesten een 4-2 nederlaag voor lief nemen. Zaterdag staat SDOB, vorig seizoen in de vierde klasse ook de concurrent, als tegenstander genoteerd.


In haar derde competitiewedstrijd heeft HBOK gelijk gespeeld tegen BOL. Een wedstrijd waarin beide teams een rode kaart moesten incasseren. De eindstand was 1-1. Volgens trainer Coto ging het niet goed genoeg. 

Al snel speelde BOL met tien man en was het Max Sajet die uit een directe vrije trap de 0-1 binnenschoot. Dat bleek uiteindelijk niet voldoende. Zaterdag moet tegen het nog puntloze NSC Nijkerk gewonnen worden.



Kadoelen deelde de punten met TOS Actief (1-1) en dat maakt dat de Noorderlingen na drie wedstrijden samen met Zeeburgia en TOB de koploper zijn met 7 punten.

Zaterdag komt Vlug & Vaardig op de mat en dat team heeft 1 punt minder gescoord.