Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Volop activiteiten in de Albatros

Algemeen

NOORD - Bij de Albatros, het activiteitencentrum voor ouderen aan het  Albatrospad 68, is men druk doende om na de periode waarin veel mensen zijn uitgevallen weer voor wat reuring te zorgen. Marion Smit is vrijwilliger bij het Ontmoetingscentrum de Albatros en zij vertelt graag wat er allemaal te doen is.

‘Iedere donderdagmiddag is er een activiteit in de Albatros. Zo is er iedere eerste en derde donderdag van de maand een gezellige bingo, de andere donderdagen is er een creatieve club waar de gasten een kaart kunnen maken of iets anders wat men leuk vindt. De aanvang is steeds 14.00 uur maar al vanaf 12.00 uur is er de mogelijkheid om een broodje van de week te eten” en dan is Marion Smit nog lang niet uitgesproken. 

“We zijn veel te blij dat we eindelijk weer meer activiteiten kunnen aanbieden.’ 

“Want iedere laatste maandag van de maand is er ook nog een rommelmarkt die van 10 tot 14.30 uur gratis toegankelijk is. De eerstvolgende rommelmarkt is op 28 november.” 

Het volledige adres: Ontmoetingscentrum de Albatros, Albatrospad 68. Deze loopt langs de Johan van Hasseltweg, bij de rotonde Meeuwenlaan, onder de bruine appartementen. 

Metrostation Noorderpark ligt op 3 minuten lopen. Voor inlichtingen kunnen mensen bellen met Alexandra Uilkema 06 10007034 van dinsdag t/m donderdag.