Marcel de Wit en zijn opvolgster Sheniva Rozenblad
Marcel de Wit en zijn opvolgster Sheniva Rozenblad (Foto: Rodi Media/KK)

Tandprothetische praktijk M. de Wit straks in andere handen

NOORD - Het is nog niet zover, maar op korte termijn zal Marcel de Wit (eigenaar) van Tandprothetische praktijk M. de Wit het stokje overdragen aan Sheniva Rozenblad. Per 1 januari 2023 is het zover.

Praktijk in Noord voor velen vertrouwd adres

Na ruim 47 jaar in het vak te hebben gezeten is het voor Marcel de hoogste tijd zijn dagen anders in te gaan delen: “Natuurlijk ga ik het allereerst mijn patiënten en collega's missen, maar nu is de tijd aangebroken om, samen met mijn vrouw, te gaan genieten van de dingen náást het werk.”

Het pand aan de Nieuwendammerstraat en het Purmerplein is bij velen bekend. Het Tandheelkundig Centrum Amsterdam Noord en Tandprothetische praktijk M. de Wit zijn daar al ruim 20 jaar gehuisvest. 

Marcel: “Veel blijft verder bij het oude. De praktijk in Noord is voor velen een vertrouwd adres en het team blijft ongewijzigd, dat is goed om te melden. Mensen zijn nauw verbonden met deze praktijk en de mensen die er werken. Ik ben ontzettend blij dat dat niet verandert.”

Jong geleerd

Sheniva stapte ooit als 17-jarige student tandtechniek de praktijk binnen aan het Purmerplein , inmiddels is zij gediplomeerd tandprotheticus. Zij heeft in haar verdere carrière werkervaring opgedaan bij Tandprothetische Praktijk Diemen. Sheniva: “Ik heb zó veel van Marcel en mijn collega's geleerd, daar ben ik iedereen super dankbaar voor. En dan deze mooie stap, ik vind het spannend, maar het voelt goed!” 

Voor iedereen aanwinst

Marcel vult aan: “Sheniva heeft zich altijd een fijne collega getoond, met hart voor onze patiënten. Wat dat betreft was - en is - er altijd een goede klik, zo zijn we langzamerhand in gesprek geraakt over de opvolging. Sheniva is sinds 1 november actief in de Praktijk. Zo kan zij langzaamaan in het praktijkhouderschap groeien. De enige verandering is dat straks Sheniva aan het roer staat en dat is volgens mij voor iedereen een aanwinst!” 

Bij het uitspreken van die woorden straalt Sheniva en bij beiden verschijnt een glimlach van oor tot oor.

Achtergrond

De tandprothetici en tandtechnici die in de praktijk werken zijn echte vakmensen die protheses een natuurlijke en frisse uitstraling geven. Zij werken nauw samen met tandartsen, tandarts-implantologen en kaakchirurgen in de regio en zijn o.a. aangesloten bij de Organisatie van Nederlandse Tandprothetici (ONT). De praktijk is gespecialiseerd in het vervaardigen van volledige gebitsprotheses, frame- en klikprotheses en overkappingsprotheses op implantaten. Ook voor een reparatie of rebasing van uw prothese staat het team van Tandprothetische praktijk M. de Wit altijd voor haar cliënten klaar!


Een ieder is en blijft welkom aan de Nieuwendammerstraat 4-6 en het Purmerplein 30.

Afbeelding