Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Uniek jubileumboek Henk Veen

Ook zijn maatje en acteur Peter Faber, die hij geïnspireerd heeft om ook te tekenen en schilderijen te maken, heeft in het boekje een speciaal woordje neergezet. Evenals tekeningen van zijn bijzondere vrienden Piet Keijzer en de geliefde burgemeester Eberhard van der Laan. Voor altijd in de kunstenaar zijn hart.

VERVOLG VAN VP

Sponsoring

Manager/echtgenote Freeda: "Dankzij de sponsors is het jubileumboekje mogelijk gemaakt en konden we tekeningen bundelen. Met grote dank aan VkW Projects, Imago Print Sign & Display, Plus Vreeswijk, Technisch Buro Klomp, Endymion Amsterdam, Going to the Max BV, IJskoud BV en de kranten van Rodi Media, die natuurlijk ook zijn uitgetekend in dit boekje, als een mooi sluitstuk voor deze unieke verzameling, die met groot plezier door de lezers van de krant en fans zijn gelezen. Dank voor iedereen zijn steun en complimenten en de kans die de krant de kunstenaar heeft gegeven door een plek te geven in de kranten van Rodi Media. Wij kijken uit naar de volgende vijf jaren wat de kunstenaar allemaal voor ons in petto heeft."

Prachtig boekje

Het jubileumboekje bemachtigen? Stort € 19,84 euro (inclusief € 4,84 verzendkosten) op rekening NL40INGB0001980428 ten name van H. Veen te Amsterdam. Mail naar het mailadres kunstschilderhenkveen@chello.nl je naam en adres waar het boekje naar toe opgestuurd mag worden. 

Versturen/ophalen

Zodra het bedrag is binnengekomen wordt het boekje direct op de post gedaan. Ophalen in het atelier mag ook. Zie voor meer informatie website www.henkveen.nl  en www.henkveen.com 

Afbeelding
Afbeelding