Het programma Doortrappen is er om ouderen zo lang mogelijk veilig op de fiets te houden.
Het programma Doortrappen is er om ouderen zo lang mogelijk veilig op de fiets te houden. (Foto: Rob Gieling)

Welke fanatieke fietser (60+) wordt benoemd tot de Beste Doortrapper?

REGIO - Veel doortrappers vanaf zestig jaar fietsen regelmatig en blijven zo gezond. Daarom is Doortrappen in elke gemeente van Vervoerregio Amsterdam op zoek naar de Beste Doortrapper van 2022. Ken of ben jij een fanatieke fietser (60+) die regelmatig op de fiets stapt of een bijzonder fietsverhaal heeft? Nomineer deze persoon dan voor Beste Doortrapper. Je mag ook jezelf nomineren.

Nomineren kan door een mail te sturen met naam, locatie, leeftijd, e-mailadres en het fietsverhaal naar doortrappenregioamsterdam@gmail.com. 

Genomineerd? Maak dan direct kans op een Doortrappen thermosfles. 

Nomineren

Tot en met 31 augustus is het mogelijk om de Beste Doortrapper te nomineren. Dit mag iedereen zijn, als diegene maar ten minste zestig jaar is, regelmatig (veilig) op de fiets stapt en woont in Zaanstad, Landsmeer, Ouder-Amstel, Amstelveen, Haarlemmermeer, Purmerend, Edam-Volendam, Diemen of Uithoorn.

Uit alle fietsverhalen worden er per gemeente drie doortrappers gekozen, waarop gestemd kan worden via de website van Doortrappen. de winnaar wint de titel van Beste Doortrapper, wordt in het zonnetje gezet en wint een bokaal. 

Doortrappen bezoekt dit jaar in september en oktober activiteiten in diverse gemeentes. Iedereen vanaf zestig jaar is op deze dagen welkom om langs te komen voor een gezellig praatje, advies over veilig fietsen en te draaien aan het Doortrappen prijzenrad.

In de buurt

Benieuwd hoe Doortrappen actief is bij jou in de buurt? Ga naar website www.doortrappen.nl