Tropisch Zomerfestijn

AMSTERDAM - Ook in juli bruist Huis van de Buurt van Het Schouw! Er is aan het Dollardplein weer van alles te beleven.

Op vrijdag 1 juli zal Keti Koti (muziek, klederdracht en proeverij) gevierd worden. Op woensdag 6 juli volgt een demonstratie Angisha vouwen (traditionele hoofddoek), woensdag 13 juli is het Tropisch Danspaleis. En op zondag 17 juli komt er een swingende brassband. Uiteraard zijn er tropische drankjes en hapjes aanwezig! 

Nadere informatie is op te vragen per e-mail (hvdb-hetschouw@amstelring.nl) of via de receptie van Het Schouw (tel. 020-756 40 00). Het maandprogramma is daar  ook op te halen. Het adres: Huis van de Buurt Het Schouw, Dollardplein 2; 1025 XJ Amsterdam.


Fluisterboot in het Ilperveld

In het Ilperveld groeien veel planten die eetbaar zijn of een geneeskrachtige werking hebben. Vaar zondag 3 juli of zondag 10 juli (van 13.30 tot 15.30 uur) met een ervaren gids van Landschap Noord-Holland naar een eilandje waar er veel staan en ga er samen zoveel mogelijk bij elkaar zoeken. Trek waterdichte schoenen of laarzen aan en warme (regen)kleding. Op het water kan het nog fris zijn. Kinderen zijn van harte welkom. Op de boot is ook plek voor rolstoelen, neem van tevoren even contact op als je met een rolstoel mee wilt.