Merel Naomi en Mirjam
Merel Naomi en Mirjam (Foto: aangeleverd)

Bevlogen duo plaatst harp in de spotlights

REGIO - Twee Landsmeerse harpistes slaan de handen ineen. Ooit studiemaatjes op het Conservatorium van Amsterdam vonden Merel Naomi en Mirjam elkaar weer in dezelfde woonplaats. En nu zetten ze samen hun harpen in de schijnwerpers. Want wat is er nou mooier dan een harp? Juist, twee harpen! 

Ze hebben gekozen voor een contrastrijke plek voor hun concert. Tussen de boten in een Loods op het NDSM terrein in Amsterdam Noord zullen op 3 juli de harpklanken te horen zijn. Ze maken met hun harpen zachte, krachtige, mooie en ruwe klanken. Ze hebben elkaar vorig jaar uitgedaagd om samen een muziekstuk te schrijven. 


Dit was hun inspiratie om nog meer muziek te componeren en ook stukken voor twee harpen te bewerken. Op het programma staat onder andere Debussy, Fauré en Ierse muziek zal niet ontbreken. Het programma kondigen ze op een bijzondere manier aan. Ze vertellen alles in de vorm van beelden in de schijnwerpers. 


De grote concertharpen staan centraal, maar ze zullen nog meer harpen meebrengen. Geniet van beeld en geluid en kom op 3 juli van 15 uur tot 16 uur. (deur open vanaf 14.30 uur) naar de botenloods! Werf Rhebergen, Scheepsbouwkade 3a bij de Theo Fransmanbrug.

KAARTEN

Toegang voorverkoop: volwassene 17,50, kinderen t/m 17 jaar 7,50, stadspas 12,50. Toegang aan de deur: 20 euro (en kinderen t/m 17 jaar 7,50, stadspas 12,50)


https://www.ticketkantoor.nl/shop/harp/nl