Lekker in de kerstsfeer komen? Dat lukt uitstekend bij Welkoop!
Lekker in de kerstsfeer komen? Dat lukt uitstekend bij Welkoop! (Foto: aangeleverd)

Kerstassortiment Welkoop 'voor elk wat wils'

SANTPOORT - Zeg je kerstdecoraties, dan zeg je Welkoop Santpoort. Het bedrijf heeft in de afgelopen jaren een grote reputatie opgebouwd met de fantastische kerstcollectie, die zich nog altijd gestaag uitbreidt. ,,Als wij het niet hebben, dan is het er niet’’, stelt bedrijfsleider Sander Gozeling. En dat zou best waar kunnen zijn, want dit jaar beslaat de kerstafdeling een vloeroppervlak van ruim duizend vierkante meter.

Het team van Welkoop Sanpoort heeft de opstelling dit jaar nog iets ruimer gemaakt, zodat iedereen goed in staat is om comfortabel te winkelen. Hierdoor heeft men alle ruimte om heerlijk te genieten van alle mooie dingen die Welkoop Santpoort te bieden heeft,, Er is een zeer groot assortiment voor een geslaagde Kerst, vertelt Sander. Een bezoek aan de kerstafdeling is op zich al een belevenis. Het hele pand straalt gezelligheid uit en de kerstsfeer is volop zichtbaar. Het is nauwelijks mogelijk om de gehele collectie te beschrijven. ,,Je moet het gewoon zien! Het is meer dan ooit, we hebben bijvoorbeeld duizenden kerstfiguurtjes uit Amerika laten komen. Ook onze collectie Disneyfiguren is weer verder uitgebreid.’’ Net als vorig jaar zijn ook de kersthuisjes van Lemax en Dickensville volop verkrijgbaar.

Kerstboom

Nog geen kerstboom in huis? Geen nood! Ook daarin voorziet Welkoop uiteraard. Men kan hier terecht voor zowel een echte boom als een kunstkerstboom in diverse soorten en maten. Vervolgens is het een kwestie van een thema kiezen en de decoraties toevoegen. Daarvoor zijn de mogelijkheden eindeloos groot. ,,We hebben meer dan dertig verschillende thema's in huis.''

Snel even komen kijken dus bij Welkoop aan de Hagelingerweg 210 in Santpoort-Noord.