Afbeelding
(Foto: )

Nieuwe afscheidslocatie in de consistoriekamer van De Waalse Kerk Haarlem

In alle rust samen zijn met een overleden dierbare, 24 uur per dag en helemaal privé. Dat kan nu ook in de consistoriekamer van de Waalse kerk in hartje Haarlem, de oudste kerk van onze provinciehoofdstad. 

Elke locatie van Brokking & Bokslag heeft zijn eigen unieke sfeer. De sfeer in de Waalse kerk is het beste te omschrijven als ‘intiem’. Het is een plek met een houten gewelf, karakteristieke vide, hoge glas-in-loodramen en betegelde wanden. En alles is eeuwenoud, dat geeft iets extra’s. De consistoriekamer heeft een aparte ingang aan het Begijnhof, families en andere nabestaanden krijgen een sleutel, zodat ze bij hun dierbare kunnen zijn wanneer ze maar willen.

'Een vertrouwde plek'

Diederiec, een van de uitvaartbegeleiders van Brokking & Bokslag: “Je ervaart er iets groots en troostends, of je nou wel of niet kerkelijk bent. Voor ons voelt deze locatie al als een vertrouwde plek, wij hopen dit gevoel met hen te kunnen delen.” 

'Een unieke sfeer en eeuwenoud, dat geeft iets extra's'

Naast de Waalse Kerk aan het Begijnhof 28 in Haarlem, heeft Brokking & Bokslag meerdere opbaarmogelijkheden: Het Afscheidshuis op de Herenweg 92 in Heemstede, Afscheidshuis Eksterlaan op nummer 104 en de Zon-suite in crematorium Sterrenheuvel (allebei in Haarlem-Noord). 

Eens kennismaken?

Wilt u kennismaken en/of graag een keer willen komen kijken naar de verschillende locaties, dan zijn wij 7 dagen in de week bereikbaar.


U kunt ons bereiken op 023-5310238 of via info@brokkingenbokslag.nl.

Afbeelding