Regel uw financiële toekomst nu het nog kan.
Regel uw financiële toekomst nu het nog kan. (Foto: Pixabay)

Regel je financiële toekomst en woon carrière nu het nog kan

HAARLEM - Als je 50-plusser bent dan wil je niet altijd maar zelf klussen in je woning terwijl een aantal zaken toch wel aan vernieuwing toe zijn. 

Maak nu gebruik van de overwaarde in je woning!

Denk aan het vernieuwen van je keuken, de badkamer moderniseren of toegankelijker maken met een inloopdouche bijvoorbeeld.

Gas wordt alsmaar duurder waardoor het verduurzamen van de woning noodzaak wordt zoals tochtvrije ramen en kozijnen, dubbel glas, isolatie, zonnepanelen, hybride warmtepomp etc. etc.

Kinderen zijn veelal uit huis zodat je daar ook geen rekening meer mee hoeft te houden en je je woning kunt aanpassen aan de actuele situatie.

Verhuizen naar een appartement al dan niet buiten de randstad is een goede optie, maar als je toch niet weg wilt uit je vertrouwde omgeving is je huis aanpassen aan de toekomst ook een goede mogelijkheid.

Na uw pensioen

Veel mensen hebben geen idee wat hun financiƫle situatie is na pensionering zodat actuele vragen zouden kunnen zijn: "Kan ik wel in mijn woning blijven na mijn pensioen", "wat zijn mijn woonlasten als ik gepensioneerd ben", "wat hou ik na mijn pensioen netto over om van te leven."


Vraagt u zich dat ook wel eens af? Zoja, dan wordt het tijd voor een goed gesprek. Bel voor een vrijblijvende afspraak: 023-5250311/5251106.

Lex Kleinhout 

Afbeelding
Afbeelding