Maak kennis met de Hartenkamp Groep.
Maak kennis met de Hartenkamp Groep. (Foto: Communicatie Hartenkamp Groep)

Speeddates: Kennis maken met de Hartekamp Groep

Partnerbijdrage

HAARLEM - De Hartekamp Groep organiseert al enkele jaren speeddates. Tijdens een speeddate ga je in gesprek met medewerkers van de Hartekamp Groep en samen ontdek je wat de mogelijkheden zijn om in de gehandicaptenzorg aan de slag te gaan. Tijdens deze ontmoetingen zijn zowel mensen met of zonder een zorgopleiding welkom. ,,Mensen zonder zorgopleiding hebben vaak interessante werkervaring alleen niet het juiste diploma. Ze zijn gemotiveerd en hun ervaring, opleidingsniveau en karaktereigenschappen zijn heel waardevol in de zorg”, aldus senior recruiter Wendy Franken.

Van Open Monumentendag op 10 september jl maakte de Hartekamp Groep een Open Dag. Er waren allerlei activiteiten en kraampjes met informatie over de Hartekamp Groep. En ook hier waren speeddates. Meer dan 20 mensen maakten gebruik van deze gelegenheid. Franken: ,,Het was een succesvolle dag! Er werden heel goede gesprekken gevoerd. Een aantal van deze mensen lopen op dit moment al mee op locaties om te ervaren hoe het is om bij ons te werken.”

Donderdag 29 september zijn er weer speeddates maar dan in Heemskerk op het Harteheem terrein aan de Cirkel 1. Hier wonen mensen met een verstandelijke beperking en er zijn dagbestedingslocaties. Iedereen is welkom bij de speeddates : open sollicitanten, carrièreswitchers, zij-instromers en andere geïnteresseerden in werken bij de Hartekamp Groep. Van 19.00 uur tot 20.30 uur is er gelegenheid om met medewerkers van de Hartekamp Groep te praten over werken in de gehandicaptenzorg. Of je wel of geen zorgdiploma hebt. 

Ben je geïnteresseerd? Meld je dan aan via https://hartekampgroep.nl/vacature/speeddates-maak-kennis-met-de-hartekamp-groep-werken-in-de-gehandicaptenzorg-2

Afbeelding