Het team van Brokking en Bokslag.
Het team van Brokking en Bokslag. (Foto: aangeleverd)

Lustrum voor Brokking en Bokslag

HEEMSTEDE - Brokking en Bokslag Uitvaartbegeleiding heeft iets te vieren! Het is inmiddels 25 jaar geleden dat Marry Brokking en Annemarie Bokslag hun onderneming in uitvaartbegeleiding oprichtten. Als een van de eerste uitvaartvernieuwers wilden zij vooral laten zien dat het ook anders kan, onder het motto: ‘Wij laten u niet aan de zijlijn staan, wij betrekken u bij alles’. 

Nu, 25 jaar later, werkt het huidige Brokking & Bokslag team van krachtige vrouwen nog steeds volgens hun gedachtegoed. Door goed te luisteren naar de wensen van nabestaanden, bouwen zij een vertrouwensband op. Hiermee creëren zij een sfeer waarin twijfels en gedachten kunnen worden uitgesproken. Zij denken mee, doen suggesties en informeren over de mogelijkheden bij het maken van keuzes. Allemaal om zo samen met nabestaanden tot een mooi en persoonlijk afscheid te komen. 

Brokking & Bokslag Uitvaartbegeleiding viert dit najaar het 25 jarig bestaan en ter gelegenheid van dit jubileum deelt de onderneming een traktatie uit, die vanaf maandag 3 oktober gratis is op te vragen via www.brokkingenbokslag.nl.

Een mooi vormgegeven boekje, gevuld met citaten en quotes die betrekking hebben tot de dood én het leven. Het boekje sluit af met een ansichtkaart als een uiting van persoonlijke aandacht. Want uiteindelijk draait het om aandacht. In de begeleiding en in het leven.