Waasdorp zorgt voor een goed verhaal op je bord.
Waasdorp zorgt voor een goed verhaal op je bord. (Foto: aangeleverd)

Bewuste Visweek bij Waasdorp

IJMUIDEN – De week van 26 september tot 2 oktober is het Bewuste Visweek 2022. In die week staat alles in het teken van duurzaam gevangen- en gekweekte vis. Natuurlijk doet Fish & Seafood Waasdorp, dé visspecialist in IJmuiden hier aan mee.

Bewustwording dat duurzaamheid van levensbelang is

Fish & Seafood Waasdorp levert gezonde, verse vis direct vanaf de afslag van IJmuiden en is zich zeer bewust van de wereld en hoe we die zo goed mogelijk gezond kunnen houden. Daarom dus de deelname aan de Bewuste Visweek, die stevige resultaten neerzet. Het aantal mensen dat de ACS- en MSC keurmerken herkennen en er zelfs actief naar op zoek gaan, stijgt gelukkig ieder jaar weer.

Goed verhaal op je bord

Tal van partners, en ook Nico Waasdorp, helpen mee om van deze week, die zorgt voor bewust bezig zijn en bewustwording dat duurzaamheid van levensbelang is, een succes te maken.

Maak verschil

Samen wordt meer bereikt en worden de consumenten erop gewezen waar de keurmerken voor staan en hoe het verschil kan worden gemaakt. De wereld kan niet zonder visvangst. Een belangrijke bron van voedsel en inkomsten. Maar te intensief vissen brengt de onderwater ecosystemen in gevaar en daarmee alle mensen die daarvan leven.

Goed verhaal

De Bewuste Visweek 2022 zorgt voor een goed verhaal op je bord en Fish & Seafood Waasdorp is het adres voor lokale én duurzame visspecialiteiten. Fish & Seafood Waasdorp, Halkade 27, IJmuiden-Haven. https://www.waasdorp.nl/