Looking for Habibi.
Looking for Habibi. (Foto: Sanne Peper)

Voorstellingen in De Meervaart

NIEUW-WEST - In Theater De Meervaart, Meer en Vaart 300, zijn aankomende week verschillende voorstellingen te zien. Hieronder een overzicht. 

Kaarten bestellen kan via; www.meervaart.nl.

Zaterdag 11 juni:  Meervaart Studio Café X ‘Nuff Said [special]
Zaterdag 11 juni bundelen Meervaart Studio Cafe en het Belgische ‘Nuff Said haar krachten voor een speciale avond in de Meervaart. Verwacht deze avond een mooie mix comedy, spoken word en muziek. Verwacht een café vibe in het theater met een prikkelende line-up

Zaterdag 11 juni: RISE & L’U L‘A door Simone Heijloo.
RISE... en L’U L’A vormen een double-bill door Simone Heijloo. RISE... zijn gedachten over het ongemak van de onzekerheid van de toekomst en de nabijheid van het einde. L'U L'A gaat over eenheid en het herontdekken van de verbinding met de natuur en anderen.

Zondag 12 juni: Looking for Habibi door Toneelgezelschap Dood Paard.
‘Looking for Habibi’ is een aaneenschakeling van aanstekelijke scènes over de liefde. Van de passionele liefde voor de medemens, via de onvoorwaardelijke voor een kind tot de universele voor onze aarde. Het is een voorstelling die ontroert en verontrust, doet nadenken en lachen.

Woensdag 15 juni: Micha Wertheim met Micha Wertheim Voor Heel Even.
In zijn nieuwe voorstelling zoomt cabaretier Micha Wertheim in, en in, en dan nog iets verder in. Tot er heel weinig overblijft. En dan… Dan zoomt hij nóg verder in. Tot er zo weinig overblijft dat je er een hele avond mee kunt vullen: ‘Micha Wertheim voor heel even’.