Klassieke meubels worden zoveel mogelijk naar originaliteit opnieuw gestoffeerd.
Klassieke meubels worden zoveel mogelijk naar originaliteit opnieuw gestoffeerd.

Joseph Wolters geeft meubels een nieuw leven

REGIO - Nieuwe meubels kopen is niet altijd nodig. Waarom laat je ze niet eens onder handen nemen door een meubelstoffeerderij, zoals Joseph Wolters? Bij deze ambachtelijke meubelstoffeerderij hebben ze alle oplossingen én experts in huis om jouw bankstel, stoel of eethoek weer als nieuw te maken. Ook voor reparaties aan jouw geliefde meubelstukken, ben je bij Joseph Wolters aan het juiste adres.

25 jaar vakwerk. Klinkt goed? Dat vraagt om een nadere kennismaking. Ambachtelijke Meubelstoffeerderij Joseph Wolters is al 25 jaar specialist in her stoffering van alle soorten meubels. Wolters gebruikt hiervoor traditionele technieken en materialen zoals springveren, jutten, singles, paardenhaar en crin. Zo worden klassieke meubels zoveel mogelijk naar originaliteit opnieuw gestoffeerd. Maar ook moderne meubels kun je prima her stofferen. En leren meubels? Ook die knappen ze bij Wolters vakkundig op. En dat voor een klein prijsje. Want ook met polyether, koudschuim en HR-schuim in verschillende kwaliteiten krijgen jouw meubels de make-over die ze verdienen.

Tijdelijke 25 procent korting in de zomer, geldig tot en met 1 september. Zijn jouw meubels niet per se aan vernieuwing, maar wel aan een grondige schoonmaakbeurt toe? Een frisse start voor de winter? Vraag bij meubelstoffeerderij Joseph Wolters dan eens naar een diepreinigingsbeurt. Want ook die verlengt de levensduur van jouw meubels aanzienlijk. De milieuvriendelijke meubelreiniging methode is geschikt voor het verwijderen van kringen, vlekken en vuil.

Jaren extra

Zeg nou zelf: waarom zou je nieuwe meubels kopen als je dankzij Joseph Wolters geld overhoudt voor de échte leuke dingen, én meteen jaren extra kunt genieten van je huidige meubels? Joseph Wolters komt graag langs voor een kosteloos advies en vrijblijvende offerte. 

Veel plezier met jouw ‘nieuwe' meubels - en de nog leukere dingen.


Meubelstoffeerderij Joseph Wolters is te vinden in:

Overveen. Bloemendaalseweg 247 A, tel. 023 545 96 32 of 06 55 52 63 62;
Leiden: Houtlaan 11, tel. 071 203 24 00;
Alkmaar: Jan van Goyenstraat 1026, tel. 072 2020 92 92.
Kijk voor meer informatie op: www.josephwolters.nl.

Afbeelding
Van oud naar nieuw voor Wolters zo gedaan.
Vakmanschap staat hoog in het vaandel.
Afbeelding