Inloopavond braakliggend terrein Pieter Calandlaan 5-7

NIEUW-WEST - ‘De Republiek’ gaat het project heten dat aan de Pieter Calandlaan 5-7 wordt gerealiseerd door ontwikkelaar Nobillon Vastgoed. Het plan bevat maar liefst 83 appartementen. De ontikkelaar organiseert een inloopavond om omwonenden te informeren over het project.

De buurt is vooral blij dat er iets gaat gebeuren, want na lang aandringen komt er nu een informatieavond.  Projectontwikkelaar Nobillon heeft meer dan twee jaar geleden het pand dat er eerst stond afgebroken en het slooppuin laten liggen. Het is al die tijd onduidelijk geweest wat er zou gaan gebeuren.

Deze inloopavond is maandag 12 december van 19.00 tot 21.00 uur in het Calvijn college, Pieter Calandlaan 3.

De ontwikkelaar vertelt deze avond over wat de volgende stappen zijn in het realisatieproces en wat die voor buurtbewoners gaat betekenen.

Bij deze inloopavond zijn zowel medewerkers van de aannemer Smit’s Bouwbedrijf BV en de ontwikkelaar Nobillon Vastgoed aanwezig. Aan de hand van informatieborden wordt een toelichting over het project gegeven, wanneer de realisatie gaat starten en wat dit voor invloed heeft op de woonomgeving tijdens deze periode. 

Belangstellenden kunnen gewoon binnenlopen tijdens deze bijeenkomst. Voor meer informatie via: m.jacobs@ressmit.nl.