Zwaluwkoor zoekt leden

NIEUW-WEST - Het Zwaluwkoor Amsterdam Nieuw-West begint vandaag, woensdag 28 september, met het nieuwe koorseizoen en is op zoek naar mensen die wekelijks willen meezingen onder professionele begeleiding.

Het koor is een initiatief van Stichting Philomela, voor het eerst gestart in stadsdeel Oost om inwoners, nieuw en oud, met elkaar te verbinden door de universele taal van muziek. Stichting Philomela maakt klassieke muziek voor iedereen toegankelijk en gelooft in de verbindende werking ervan onder het motto 'culturele verschillen vervagen als de muziek spreekt'. Het Zwaluwkoor verwelkomt iedereen die wekelijks wil zingen onder begeleiding van een professionele dirigent. Op 28 september de eerste wekelijkse bijeenkomst, waar de leden kennismaken met ervaren dirigent prof.dr.mr. Ardashes Agoshian. Deelname is gratis.

Repertoire

Het repertoire is internationaal, in diverse talen. Er worden liederen uit alle windstreken gezongen, zoals zwaluwen de hele wereld over trekken.

Iedereen is welkom; jong en oud, geboren of nieuwe Nederlander, wonend in Amsterdam (Nieuw-West), ongeacht taal, religie, sekse, leeftijd en cultuur. Iedereen heeft een eigen verhaal. Zingen is een mooie en makkelijke manier om verhalen met elkaar te delen. Elkaar te leren kennen en vrienden te worden. Met de professionele, ervaren dirigent wordt het zingen nog leerzamer en leuker. Beheersing van de Nederlandse taal is geen vereiste, zangervaring ook niet.

Aanmelden kan via:Malika Ahrouch: ahrouch@philomela.nl. De repetities worden gehouden van 19.00 tot 21.00 uur, lLocatie: De Brug, Aalbersestraat 248-A.