Al enkele jaren weten velen op donderdagmiddag de weg naar het popodium Duycker te vinden.
Al enkele jaren weten velen op donderdagmiddag de weg naar het popodium Duycker te vinden. (Foto: aangeleverd)

'Disco als van ouds' in Poppodium Duycker

HAARLEMMERMEER - 'Disco als vanouds' is een nieuw dansconcept gericht op mensen die de dansvloer nog niet moe zijn. Mensen die nog volop in het leven staan en elkaar graag willen ontmoeten. Donderdag 29 september om 15.00 uur  in Poppodium Duycker kleine zaal, Raadhuisplein 5 in  Hoofddorp. Toegang gratis.

Tijdens deze middag komen de grootste hits van de 60's tot nu voorbij, samen met de originele videoclips op grote videoschermen. DJ Casper van The Clip Club heeft zich verdiept in de popcultuur van de jaren '60, '70 en '80. Hij laat niet alleen de beste nummers van toen horen maar ook nog eens vergezeld van prachtig beelden. Speciaal voor deze activiteit verandert het poppodium in een discotheek compleet met disco lights.

Al enkele jaren weten velen op donderdagmiddag de weg naar het popodium Duycker te vinden. Elke donderdagmiddag is het daar een gezellige bedoeling met niet zelden veel gelach en vertier en de beste muziek uit de jaren 60 tot heden. Muziekliefhebbers die niet achter de geraniums willen zitten, zijn hier dan op de goede plek. Tijdens de activiteiten van My Generation, een samenwerking tussen Poppodium Duycker en Amstelring, wordt een inmiddels populaire programmering neergezet. Zo is er elke donderdag een afwisselend programma van ontmoetingen, workshops en muziek. Repeteert het My Generation Rockkoor er elke donderdagmiddag evenals verschillende popbands uit de regio.


Meer informatie via: mygeneration@amstelring.nl.

Afbeelding