Het vernieuwde Ecuplein.
Het vernieuwde Ecuplein. (Foto: aangeleverd)

Winkelcentrum Dukaat weer bereikbaar

NIEUW-WEST - Na maanden verbouwen is het Ecuplein aan de Pieter Calandlaan bij winkelcentrum de Dukaat helemaal klaar. De gemeente heeft met man en macht gewerkt om het plein op tijd af te krijgen. Het resultaat is schitterend. Meer groen, speeltoestellen voor de kinderen en een prachtige fontein geeft het plein een mooi uiterlijk, een beetje chique zelfs.

De wegafsluiting was erg vervelend voor de winkeliers van winkelcentrum de Dukaat die daardoor een stuk moeilijker te bereiken waren. Reden voor een feestje dus, nu de weg weer helemaal open is.

In de maand juni organiseren de winkeliers De Dukaat juni 2022 loterij. De hele maand lang maak je kans op 2022 euro of andere grote geldprijzen. Het enige dat je daar voor hoeft te doen is “shoppen” bij winkelcentrum De Dukaat. Je kassabon is je lot. Schrijf op de kassabon je voornaam en je telefoonnummer en lever hem in bij een van de winkeliers. Dat kan tot 28 juni 2022. Hoe meer kassabonnen je inlevert des te groter is de kans op een prijs.


Dus kom gezellig winkelen in winkelcentrum De Dukaat aan de Pieter Calandlaan en maak meteen even een ommetje op het mooie Ecuplein! Kijk ook op www.dedukaat.nl.