Lisse Knaapen in Solo Stories.
Lisse Knaapen in Solo Stories. (Foto: Annemieke van der Togt)

Voorstellingen in De Meervaart

NIEUW-WEST - In Theater De Meervaart, Meer en Vaart 300, zijn aankomende week verschillende voorstellingen te zien. Hieronder een overzicht. Kaarten bestellen kan via; www.meervaart.nl.

Donderdag 2 juni: Flip Noorman met Love it!
Na het succes van Flip Noorman Zingt Leonard Cohen tuigt Nederlands donkerste stem een wereld op die twijfelt. Moet een kunstenaar bruggen bouwen of confronteren? Moet je op zoek naar de middle ground als de grond daar onvruchtbaar lijkt? Hoe ver mag je gaan voor wat je liefhebt?

Donderdag 2 juni: Lebbis met De ziel.
Lebbis: “In mijn vorige voorstelling heb ik gekeken waar we te ver gaan: nog meer eten, meer reizen, meer series kijken. Meer, maar het brengt ons weinig. In ‘De Ervaring’ ga ik kijken hoe we weer iets kunnen ervaren."

Vrijdag 3 en zaterdag 4 juni: Paulien Cornelisse met Verontrustend geruststellend.
In haar vijfde cabaretprogramma onderzoekt Paulien Cornelisse de alomtegenwoordige verontrusting onder de oppervlakte, en de bevrijding van een wildwaterglijbaan in een Oostduits zwemparadijs. Is een saunadag niet vooral geruststellend, omdat je ook weer weg mag?

Vrijdag 3 juni: In het licht door Solo Stories, muzikale solovoorstelling gebaseerd op het indrukwekkende boek van Karin Bloemen.

‘In het licht’ is een aangrijpende en belangrijke monoloog over misbruik, gebaseerd op het autobiografische boek ‘Mijn ware verhaal’ van Karin Bloemen. Gespeeld door Lisse Knaapen (onder andere ‘Emma wil leven’, ‘Soldaat van Oranje’ en ‘SKY’) en met nieuwe muziek van Ellen ten Damme.

Zondag 5 juni: Break A Leg 2022 met Streetstyle Dance Event.

Zondag 5 juni 2022 nemen meer dan 1000 hiphop dansers het tegen elkaar opnemen in De Meervaart tijdens de 11e editie van het streetstyle dance event Break A Leg. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat wordt er gebattled door de beste hiphop dansers en crews. Dansers strijden in vier verschillende categorieën: Hiphop Crew Competitie, Breaking Battles, All Styles Battles & Hiphop Battles.

Maandag 6 juni: Marokkaanse bruiloft met onder andere Walid Benmbarek, Soumaya Ahouaoui en Nabil Aoulad Ayad.

De cast van de film 'Marokkaanse Bruiloft' komt naar de Meervaart! Aanstaande maandag vindt een feestelijke filmvertoning plaats in de aanwezigheid van de hoofdcast met o.a. Walid Benmbarek, Soumaya Ahouaoui en Nabil Aoulad Ayad.