Er zijn veel leuke vacatures met kinderen.
Er zijn veel leuke vacatures met kinderen. (Foto: Huub Zeeman)

Vacatures met kids bij de Vrijwilligers Centrale

Algemeen

NIEUW-WEST - Bij Vrijwilligers Centrale Amsterdam is het leukste vrijwilligerswerk te vinden waar je blij van wordt. Wie ervan houdt om met kinderen om te gaan, hen te begeleiden of hen wat te leren kan zich aanmelden voor één van de vijf actuele vrijwilligersklussen met kids in Nieuw-West.

Gilde Amsterdam zoekt Maatje voor een kind met overgewicht. Ga samen werken aan een gezonde(re) levensstijl. Door bijvoorbeeld samen te bewegen of leuke actieve dingen te ondernemen. Of samen te koken. 

OpenEmbassy zoekt Thuis Onderwijs Maatje voor jonge Nieuwkomer.
Help jij nieuwkomers zinnig, waardig en vlot hun weg te vinden in het Nederlandse onderwijssysteem? Maak impact als TOMaatje van een kind of jongere uit een nieuwkomersgezin.

Sister Schools zoekt School-coordinator-voor-intercultureel-vernieuwend-onderwijsproject.
Ze zoeken Nederlandstalige jongeren die samen willen werken met nieuwkomers. Met een passie voor onderwijs en digitale interculturele uitwisselingen.

Stichting EcoKids zoekt Begeleider-natuuractiviteiten-kinderen.
Ben jij gek op natuur en wil je helpen bij de begeleiding van natuurclubs voor kinderen bij Amsterdamse basisscholen? De kinderen doen op woensdag speelse en avontuurlijke activiteiten in de natuur.

Scouting Sarto zoekt Water-scouting-leiding.
Hé waterrat! De Waterschouting Amsterdam-Amstelland is op zoek naar leiders voor een (water)scoutinggroep in Amsterdam Slotervaart! Kom jij hen ondersteunen?

Interesse in deze vrijwilligersvacatures? Bel dan 020-5301220 of mail naar j.guijt@vca.nu of kijk op vca.nu/vrijwilligers-vacatures en zoek op de naam van de organisatie.