Tafeltennis is een sport die alle spiergroepen in het lichaam traint.
Tafeltennis is een sport die alle spiergroepen in het lichaam traint. (Foto: aangeleverd)

55-plussers worden fit door tafeltennis

Algemeen

NIEUW-WEST - Tafeltennis is een sport die alle spiergroepen in het lichaam traint en is tegelijkertijd een sport met een laag blessurerisico. Zo blijf tafeltennissers fit en verbeteren bijna ongemerkt hun conditie.

Tafeltennisvereniging Amsterdam combineert professionele training met persoonlijke aandacht, speciaal voor mensen boven de 55 jaar. Wie jarenlang niet of weinig heeft gesport en graag wil beginnen aan een potje tennis binnen een gezellige club kan kennismaken met tafeltennis bij Tafeltennisvereniging Amsterdam.

Open trainingen

Als onderdeel van de Amsterdamse Sportweek 2022 organiseert TTV Amsterdam twee open trainingen voor beginnende tafeltennissers vanaf 55 jaar: op vrijdag 16 en vrijdag 30 september van 16.00 tot 17.00 uur in sporthal Laan van Spartaan, Rinus Michelslaan 26, tegenover het OLVG West. Aanmelden of meer informatie via: info@ttvamsterdam.nl.

Niet alleen de open trainingen maken tafeltennis bij TTV Amsterdam laagdrempelig. Tafeltennis is al geen dure sport en voor houders van een stadspas met groene stip wordt de contributie vergoed.