De winnaars op de foto!
De winnaars op de foto! (Foto: aangeleverd)

Het was feest in Winkelcentrum De Dukaat

NIEUW-WEST - De hele maand juni hebben klanten van winkelcentrum de Dukaat hun kassabonnen kunnen inleveren om zo gratis mee te doen aan de Dukaat Juni 2022 loterij. Uit deze duizenden 'loten' zijn vijftig winnaars getrokken die zich met vrienden en familie in het zonnetje hadden verzameld bij het feestpodium voor Jumbo de Aker.

De volkszanger Davey Bindervoet (de nieuwe Johnny Jordaan) kreeg al snel de aanwezigen aan het dansen op straat.

De definitieve trekking werd gedaan door de Amsterdamse illusionist Rob Mollien. Tussen de goocheltrucs en vrolijke grapjes door, maakte hij de winnaars blij met grote geldprijzen en cadeaupakketten. 

'De sfeer in het winkelcentrum is relaxed'

Mollien had uit het publiek een willekeurige jongeman (Jordi) gevraagd hem te assisteren met de trekking van de loten. Tot ieders verbazing won deze jongeman zelf ook nog 50 euro. Dat was voor de grote Illusionist Mollien ook een onverwachte verrassing.

De hoofdprijs van 2022 euro werd gewonnen door de 29 jarige heer Cetin. "Ik ben heel blij met deze mooie geldprijs, ik ga ervan op vakantie met mijn vriendin. Ik woon al twintig jaar in deze wijk en ben een vaste klant van dit winkelcentrum. De sfeer is hier erg relaxed en ik word er altijd vriendelijk geholpen. En ja, ik ben in juni wel wat vaker gekomen, om zoveel mogelijk kassabonnen in te leveren.”