Zaterdag 2 juli is het weer tijd voor NoWay Ride Rally.
Zaterdag 2 juli is het weer tijd voor NoWay Ride Rally. (Foto: aangeleverd)

Inschrijven voor NoWay Ride Rally kan nog

Algemeen

HAARLEMMERMEER - De NoWay Ride Rally heeft nog maar ruimte voor een paar equipes. Deze jaarlijkse rally voor goede doelen in de regio Badhoevedorp en Zwanenburg is bedoeld voor iedereen die in het bezit is van een sport of GT auto, een klassieker, een bijzondere of speciale auto, een cabrio of een elektrische auto. De opzet van de rally is natuurlijk competitief, maar de nadruk ligt wel op plezier en onderlinge cohesie.

Zaterdag 2 juli, na de koffie om ongeveer 9.30 uur starten de auto’s één voor één bij Q-Beach in Badhoevedorp. De rally gaat door het landelijke Noord-Holland. Rond lunchtijd worden de deelnemers genavigeerd richting een sfeervolle lunchlocatie. Daarna is er een kortere route weer terug naar Q-Beach. Daar wacht een uitgebreide borrel, een drie gangen diner, een korte prijsuitreiking en een veiling met spectaculaire veilingitems.

Veiling 

De opbrengst van de rally en de veiling komt ten goede aan drie goede doelen: Badhoevedorp AED-proof, Speeltuinvereniging Zwanenburg-West en Zorgboerderij De Badhoeve Badhoevedorp. Deze organisaties hebben allemaal een project geselecteerd en dat gaan deelnemers van de rally proberen op te halen.

Het inschrijfgeld is gelijk gebleven met vorig jaar, namelijk 295 euro en ook daarvan gaat nog een deel naar de goede doelen.

Inschrijven kan via: www.nowayride.nl.