Afbeelding
(Foto: pixabay)

Centrale Bibliotheek zamelt cadeautjes in voor Sint voor ieder1

Algemeen

Niet in ieder gezin is geld voor een sinterklaascadeautje. Om toch ieder kind een leuke Sinterklaas te bezorgen, zamelt Stichting Sint voor ieder1 elk jaar cadeautjes in. Bibliotheek Den Haag steunt deze actie. In de week van 14 tot en met 18 november kunnen in de Centrale Bibliotheek cadeautjes voor deze actie worden afgegeven. 

Om extra aandacht aan de actie te geven maken Den Haag FM en Radio West de hele week radio-uitzendingen op de begane grond van de Centrale Bibliotheek. Haagse gasten komen langs en vragen aandacht voor de actie. Ook interviewen zij mensen die een cadeautje komen inleveren.

Juiste plek

Wat gebeurt er met je cadeautje? Vrijwilligers van Stichting Sintvoorieder1 staan klaar om het in ontvangst te nemen en te zorgen dat het op de juiste plek terecht komt. De cadeautjes komen terecht in hun pakhuis en komen bij de kinderen via bijvoorbeeld de Voedselbank, asielzoekerscentra en Veilig Thuis. Het doel is om in 2022 maar liefst 22.500 kinderen in Nederland blij te maken.

Samenwerking

Voor deze actie slaan stichting Sint voor ieder1, Den Haag FM, Radio West en Bibliotheek Den Haag de handen ineen om zo veel mogelijk kinderen blij te maken.