Opening expositie Nieuwe Impuls door KunstWerkt

Ervan uitgaande dat de lockdown zal zijn opgeheven opent Stichting KunstWerkt de expositie Nieuwe Impuls op zondag 16 januari, maar ook dan is een ticket reserveren verplicht. Nieuwe Impuls loopt van 15 januari t/m 6 februari 2021 bij Ruimte in Beweging Esther van Duffelen. Deelnemende kunstenaars zijn: Wybe Hietbrink, Evelien de Jong, Annette Splinter en Vera Whistler.

De expositieruimte is alleen toegankelijk met een geldige QR-code. Bezoekers worden bij de ingang om een corona QR-code gevraagd om deze te laten scannen (waarmee wordt aangetoond dat men is gevaccineerd, hersteld of negatief getest).

Zonder dit coronatoegangsbewijs mag de organisatie geen toegang verlenen. Eenmaal binnen wordt gevraagd om een mondkapje te dragen. Dit kan af als bezoekers ergens zijn gaan zitten. Vanaf 25 euro per kalenderjaar kunnen Schiedammers Vriend worden en de stichting ondersteunen in haar activiteiten. Aanmelden kan via de website en ontvang hiermee een korting bij kunstaankopen en de exclusieve Vrienden-Nieuwsbrief.

Stichting KunstWerkt heet bezoekers van vrijdag tot en met zondag van 13.00 tot 17.00 uur van harte welkom in Ruimte in Beweging, Boterstraat 81, 3111 NB Schiedam (ook op afspraak). Kijk ook op: www.stichtingkunstwerkt.nl.