Online speeddaten met VSBfonds

Op zoek naar financiële ondersteuning voor een sociaal initiatief in Zuid-Holland? Donderdag 9 juni a.s. zitten adviseurs van VSBfonds klaar om met initiatiefnemers in gesprek te gaan via een online speeddate. Het fonds zoekt initiatieven die zich richten op actief burgerschap.

Deze online speeddates zijn specifiek voor mensen met mooie ideeën voor actief burgerschap. Dit zijn projecten die ervoor zorgen dat mensen grip kunnen krijgen en houden op hun eigen leven en waarbij mensen verantwoordelijkheid nemen voor anderen. Projecten die gericht zijn op het versterken van buurten en wijken waarbij mensen met verschillende achtergronden elkaar ontmoeten vallen hier ook onder. Denk hierbij aan ontmoetingsplekken in de wijk of buurt zoals bijvoorbeeld een buurthuis, speeltuin of tuin.

Idee?

Wie een idee heeft op het gebied van actief burgerschap, kan een afspraak maken voor een online speeddate op donderdag 9 juni via Zuid-Holland | VSBFonds Het idee kan worden besproken in aanloop naar het indienen van een eventuele aanvraag, om te kijken of het aansluit bij de doelstellingen van VSBfonds. Na een korte toelichting krijgt men feedback of er een aanvraag gedaan kan worden.
Deze speeddates zijn met name gericht op projecten buiten de grote steden.

VSBfonds

VSBfonds ondersteunt graag projecten die bijdragen aan een sociale, creatieve en inclusieve samenleving. Het fonds bestaat sinds 1990 en heeft elk jaar 26 miljoen euro donatiebudget beschikbaar om te investeren in de kwaliteit van de Nederlandse samenleving.