Het Toonkunstkoor Schiedam zoekt nieuwe leden.
Het Toonkunstkoor Schiedam zoekt nieuwe leden. (Foto: GS)

Open repetitie Toonkunstkoor S'dam

In het kader van de landelijke ledenwerfactie voor amateurkoren doet Toonkunstkoor Schiedam mee aan de actie 'Zet je koor op de kaart'.

Het koor organiseert op dinsdag 31 mei een openbare repetitie waarbij zij samen met de gasten een klein en melodieus muziekstuk instuderen. Mensen zijn ook van harte welkom als ze eerst alleen willen luisteren naar het koor, zonder direct mee te zingen. Toonkunstkoor Schiedam is op zoek naar nieuwe leden, vooral sopranen en tenoren. Er is in principe geen leeftijdsgrens, maar we hopen vooral wat jongere geïnteresseerden te verwelkomen. De activiteit vindt plaats van 20.00 tot 22.00 uur, in de Dorpskerk van Schiedam Kethel, Noordeinde 10. Belangstellenden kunnen zich melden via e-mail: secretaris@toonkunstkoorschiedam.nl. Bellen of appen mag ook, naar Sjany de Boom, secretaris van het koor: 06-33758489.

   Meer informatie is te vinden op www.toonkunstkoorschiedam.nl. Ook vindt men hier het uitgebreide archief met concerten van de afgelopen 55 jaar.

   Alvast voor in de agenda: op 19 november voert het Toonkunstkoor Schiedam het muziekstuk 'The Armed Man' van Karl Jenkins uit; een mis voor vrede.