Het team van Bakker Breggen kijkt ernaar uit u te mogen verwelkomen in de nieuwe winkel van Bakker Klootwijk in het Hof van Spaland!
Het team van Bakker Breggen kijkt ernaar uit u te mogen verwelkomen in de nieuwe winkel van Bakker Klootwijk in het Hof van Spaland! (Foto: PR)

Vertrouwde bakker in een nieuw jasje!

De vaste klanten weten dat ze altijd op een fijn welkom kunnen rekenen van het team van Bakker Breggen in het Hof van Spaland. Jannie, Yvonne en Angelique staan elke dag met veel plezier in onze winkel en wat ons betreft blijft dat nog jaren zo.

Wel worden ze binnenkort letterlijk en figuurlijk in een nieuw jasje gestoken, want Bakker Breggen wordt Bakker Klootwijk! Voor de Schiedammers onder u natuurlijk geen onbekende naam, want Bakker Klootwijk heeft al vele winkels in onze regio en had zelfs al eerder een winkel in Spaland.

Samenwerking

Gelukkig verandert er niets aan de kwaliteit van het brood en banket in de winkel, want achter de schermen werken Breggen en Klootwijk al samen. Maar door nu ook de naam te veranderen, komt het vertrouwde aanbod voordeliger in de winkel te liggen en dat is zeker in deze tijd meer dan welkom voor iedereen.

Acties

Uiteraard wordt ook de winkel een beetje aangepast en staat er vanaf volgende week Klootwijk op de gevel. En daar horen dan natuurlijk óók heel leuke acties bij waar u van kunt profiteren. Kortom: vertrouwde gezichten, vertrouwde kwaliteit en een betere prijs!