Kom eens langs bij de nieuwe Sani- en Küchen-Dump aan de Gerard Burgerlaan in Vlaardingen.
Kom eens langs bij de nieuwe Sani- en Küchen-Dump aan de Gerard Burgerlaan in Vlaardingen. (Foto: PR)

Vind je droombadkamer of keuken bij Sani- en Küchen-Dump

Bent u op zoek naar uw droombadkamer of droomkeuken? Kom dan eens langs bij de nieuwe Sani- en Küchen-Dump aan de Gerard Burgerlaan in Vlaardingen. De bekende badkamer- en nieuwe keukenformule met A-merk producten tegen absolute bodemprijzen heeft sinds kort een combinatie winkel geopend op de woonboulevard Vlaardingen. Wij praten met eigenares Ester en formule manager Jurgen over de nieuwe winkel.

“Het idee van de Küchen-Dump is gebaseerd op de succespijlers van Sani-Dump”, dat tot dezelfde groep behoort. “Namelijk het aanbieden van A-merk producten voor een absolute bodemprijs. Combineer dat met een goede service en je hebt een perfect combinatie. Uit die filosofie is Küchen-Dump ontstaan, waarmee we Duitse kwaliteitskeukens met A-merk apparatuur tegen de scherpste prijzen aanbieden”, aldus Jurgen. “Als onderdeel van de FG-Groep zijn we een grote, landelijke speler met meer dan 140 keuken en sanitair winkels door heel Nederland. Hierdoor kunnen we de kwaliteitskeukens en het A-merk sanitair goedkoop inkopen en daar profiteert de klant weer van.” Met Vlaardingen zijn er alweer 9 locaties waar een Küchen-Dump is geopend en binnen een jaar hopen ze in Nederland zeker dertig vestigingen te openen.

Küchen-Dump biedt Duitse kwaliteitskeukens tegen de scherpste prijzen aan

Sani-Dump is inmiddels met meer dan 40 winkels goed vertegenwoordigd in zowel Nederland als België. De keukens en het sanitair wat Sani- en Küchen-Dump aanbieden in de showroom in Vlaardingen bestaan uitsluitend uit A-merken en zijn van topkwaliteit. De keukens worden altijd op maat aangemeten, want elke keuken is uniek. De ervaren verkoopmedewerkers ontwerpen voor hun klanten duidelijke 3D-tekeningen.
Ester (eigenares) vertelt over de werkwijze: "Wanneer iemand de winkel binnenstapt, laten we ze eerst even rustig rondkijken. We hebben een groot assortiment, dus onze klanten krijgen echt even de tijd om te kijken wat zij leuk vinden. Dan gaan we samen aan de tekentafel zitten. Ik luister naar hun wensen en onder het genot van een kopje koffie brengen we hun nieuwe keuken of badkamer tot leven. Een ontspannen sfeer in de showroom vind ik erg belangrijk om geheel vrijblijvend een droomkeuken of droombadkamer samen te stellen.” Bent u nieuwsgierig geworden naar Sani- en Küchen-Dump Vlaardingen? Kijk dan nu op sanidump.nl of kuechendump.nl voor meer informatie, vraag het gratis inspiratiemagazine aan en wie weet tot snel bij ons in de showroom!