De Schiedamse zanger/gitarist Itsvan Ouborg.
De Schiedamse zanger/gitarist Itsvan Ouborg. (Foto: SooS)

Open Deur Dag SooS Blauwhuis

Zaterdag 8 oktober zijn alle Schiedammers van harte welkom in SooS Blauwhuis aan het Spinhuispad 36. De deuren staan vanaf 9.30 uur wijd open om onder het genot van een vers bakje koffie of iets sterkers, kennis te komen maken met een aantal activiteiten binnen SooS Blauwhuis.

Alle Schiedammers zijn welkom, maar een speciaal welkom geldt voor de iets oudere Schiedammer.

Jonge senioren

SooS Blauwhuis is op zoek naar jonge senioren, die naast de bestaande activiteiten frisse, nieuwe ideeën hebben over hoe de senior van de toekomst zijn vrije tijd binnen de sociëteit kan invullen.
Het wordt in ieder geval een vrolijke dag met vanaf 9.30 uur tot 16.00 uur presentaties van activiteiten zoals die op verschillende dagen in de sociëteit plaatsvinden: van biljarten tot crea en van schaken tot sjoelen of rustig een krantje lezen.

Aanvragen energietoeslag 

Daarnaast is er uitleg over de vormen van ondersteuning die aan de leden geboden wordt, zoals hulp bij het invullen van de inkomstenbelastingformulieren of, heel actueel, het aanvragen van de energietoeslag (dit kan nog tot 1 november).
Ook zijn de deuren van Schiespoor geopend zodat er genoten kan worden van de modelspoorbanen waarop verschillende treinen te zien zullen zijn..

In de ochtend treedt Tanya Tienpont op met lichtklassieke harpmuziek. Tanya heeft haar sporen als harpiste en muzieklerares al ruimschoots verdient en zal gedurende de ochtend prachtig mooie lichtklassieke melodieën uit haar harp toveren.

In de middag zal de Schiedamse zanger/gitarist Itsvan Ouborg een optreden verzorgen. Itsvan speelt zowel Engels als Nederlandstalige rustige popmuziek, meezingen en dansen wordt sterk aanbevolen.

Itsvan staat net als Tanya garant voor zeer aangename muziek in de sfeervolle sociëteitsruimte van SooS Blauwhuis.

Tanya Tienpont zorgt voor mooie harpmuziek.
Afbeelding