Aksie! Keukenkassie!

Bakkerij, lunchroom en delicatessewinkel Kasteel van Zuydt doet een oproep aan alle Schiedammers met betrekking tot de 'Aksie! Keukenkassie'. Dit is een oproep voor hulp aan de Voedselbank:

"Beste 'Schiedammerts', We zijn zoals we zijn, he. We mogen graag klagen, anderen de schuld geven, maar 1 ding is heel duidelijk, wij Schiedammerts hebben als het erop aan komt, het hart op de juiste plaats! Als je net denkt dat corona een klote tijd was, komt Poetin in actie, waardoor er honderden, misschien wel duizenden gezinnen in Schiedam in de problemen komen, hele grote problemen komen. De voedselbank heeft het drukker dan ooit. Ook wij hebben onze problemen en toch staan wij op, wij Schiedammerts stropen de 'mouwe' op om de Voedselbank te helpen. Kasteel van Zuydt aan de Groenelaan roept je op om in je 'keukenkassie' te duiken en eens te gaan zoeken naar pakjes die tegen de datum aan lopen, potjes, pakjes, zakjes en blikjes die je niet gaat gebruiken of kan missen. Die hebben we allemaal toch wel, ja toch, niet dan?

Breng die naar Kasteel van Zuydt aan de Groenelaan 95 en zij zorgen dat ze bij de Voedselbank terecht komen. We gaan er de wereld niet mee redden, maar maken de wereld om ons heen net even wat mooier. 'Schiedammerts' doe mee aan 'Aksie Keukenkassie'."

Agenda

Meld je evenement, expositie, workshop, cursus of lezing in de online agenda op rodi.nl/schiedam. Dit bericht staat dan op onze website in de online agenda. Hiervan komt wekelijks een overzicht terug in de krant.