Tribute Band 'Queen must Go On'.
Tribute Band 'Queen must Go On'. (Foto: PR)

Wereldberoemde bands naar Schiedam

Het team van Crévor Events organiseert al jaren mooie evenementen in en rond Schiedam. Crévor Events is bekend van onder andere De Disco & Dance Night en de legendarische Oktoberfest-avonden in de Grote of sint Janskerk. Op het verlanglijstje van het team van Crévor Events stond één evenement met stip bovenaan: de beste Tribute Bands van Nederland op laten treden in de mooiste locatie van de regio. En dat is gelukt!

Tribute bands

Bezoekers beleven een nostalgische avond in een ongekend mooie locatie met de beste Tribute Band van dit moment. Een avond met Queen Must Go On, die op dit moment de beste Tribute Band is van Nederland. Zij zijn ook met grote overtuiging winnaar geworden van het SBS-programma The Tribute, Battle of the Tribute Bands. En niet alleen deze Tribute Band maakt er een topavond van. Ook medefinalist Brucified, die betiteld wordt als de beste Bruce Springsteen tribute van dit moment geven een mooi optreden. En om het geheel compleet te maken heeft de organisatie U2 NL toegevoegd aan deze mooie Line Up.

Bijzondere locatie

John van Oudenaarde en Saskia Boele kijken al reikhalzend uit naar deze avond en hopen dat een volle kerk met bezoekers, de avond van hun leven gaan meemaken. Want waar maak je mee dat de beste tribute bands van dit moment live te zien en te horen zijn in de meeste bijzondere locatie van de regio?

Praktische info

Kijk voor meer informatie op www.crevorevents.nl. Wat: Tributes Night. Wie: Queen (Queen must Go On), Bruce Springsteen (Brucified), U2 (U2 NL), Special Guest. Wanneer: 4 november. Waar: Grote of Sint Janskerk. Tijd: 20.00-1.00 uur. Tickets: €25.

Afbeelding
Afbeelding