(Foto: PR)

David de Vries en Stefan Nicolaas hebben 'Giga Grootse Geiten plannen'

David de Vries (Schiedam) en Stefan Nicolaas (Naaldwijk) hebben grootse plannen met hun aankomende prentenboek “De Giga Grote Geweldig Grappige Geiten Gids” - een vrolijk prentenboek met korte rijmpjes - over geiten waar iedereen weleens van gehoord heeft, maar eigenlijk weinig over weet. Zoals bijvoorbeeld de Gekke Geit of de Vieze Geit.

In dit boek (ca. 32 pagina’s) vind je zo’n 15 tot nu toe onbeschreven geitensoorten. Elk met een eigen verhaal en karakter (David), voorzien van vrolijke illustraties (Stefan). 

Lokaal

Het boek gaat in eigen beheer uitgegeven worden en de intentie is om het lokaal te laten drukken. Het wordt landelijk beschikbaar voor boekhandels, maar de eerste focus zal vooral in de regio liggen.

'Eigenlijk zocht ik gewoon iemand die voor hetzelfde doel wilde gaan'

David liep al jaren geleden met het plan voor een prentenboek en benaderde Stefan vorig jaar op goed geluk via Instagram. "Eigenlijk zocht ik gewoon iemand die voor hetzelfde doel wilde gaan: plezier beleven aan het maken en de voldoening dat het straks daadwerkelijk voor iedereen in de boekhandel ligt", aldus David.

Crowdfunding

Door middel van crowdfunding proberen zij nu de laatste financiering in orde te krijgen. 

Meer informatie

Wie wil helpen, of gewoon meer wil weten, kan kijken op geitengids.nl.