Afbeelding
(Foto: KNNV)

Lezing over zoogdieren

Op donderdag 24 november organiseert Natuurlijk Waterweg-Noord (KNNV) van 20:00 – 22:00 uur een lezing over zoogdieren. Deze lezing vindt plaats in het Natuurcentrum van de KNNV, de Boshoek, Bospad 3 in Schiedam.

Jeroen Verhoef, natuurschilder, onderzoeker, kenner en natuurbeschermer geeft deze lezing. Vrij entree, koffie met koek 1 euro. Bewoners van Maassluis, Vlaardingen en Schiedam worden van harte uitgenodigd om deze lezing bij te wonen.

Jeroen zal ons iets vertellen over de zoogdieren in onze ruime omgeving. Ook de nieuwe soorten en de overlevingskansen komen aan bod. Weet je bijvoorbeeld welk dier hier zijn staart als klimstaart gebruikt? Of hoe we deze kwetsbare dieren kunnen beschermen tegen het verkeer. Al met al een fascinerende lezing, ondersteunt door bijzondere beamer-beelden van onze Groene Jeroen. Door het enthousiaste vertellen van hem, gegarandeerd een succes.

KNNV

Natuurlijk Waterweg staat voor samenleven met de natuur. Een vereniging waarvan de leden actief bezig zijn met natuuronderzoek, natuureducatie en natuurbescherming in de gemeenten Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. Dat gaat via werkgroepen, excursies, inventarisaties, cursussen, lezingen, adviezen en vertegenwoordigingen. De afdeling behoort bij het netwerk van de Koninklijke Nederlandse Natuurhistorische Vereniging waartoe circa 50 afdelingen in Nederland behoren.

Vanaf 1988 is de vereniging gevestigd in natuurcentrum De Boshoek.