Nieuwe Schiedammers krijgen een rondleiding door de stad.
Nieuwe Schiedammers krijgen een rondleiding door de stad. (Foto: Sdam)

Kennismaking nieuwe Schiedammers

Op zaterdag 26 november organiseren Rob Vollaard en Rob van der Stel de laatste bijeenkomst in 2022 voor nieuwe bewoners van Schiedam. Het animo voor deze activiteit is groot: zelfs voor de nog te bepalen data in 2023 zijn er al aanmeldingen.

Het initiatief van deze twee geboren Schiedammers wordt gesteund door de gemeente, Stichting Centrummanagement en Schiedam Partners. 


Deelnemers - bewoners die sinds kort in Schiedam wonen of binnenkort in Schiedam zullen gaan wonen - krijgen op een bijzondere plaats, tijdens een kopje koffie, een PowerPointpresentatie met nuttige- en praktische tips. Deze gaan onder andere over het winkelaanbod, uitgaan, openbaar vervoer of een stukje geschiedenis. Daarna volgt een korte wandeling door het historisch centrum. Tijdens de presentatie en de wandeling is er voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen.

Na afloop ontvangt iedere deelnemer een goodiebag gevuld met leuke presentjes ter beschikking gesteld door enthousiaste ondernemers uit de gehele stad.

Praktische info

GeĂ¯nteresseerden dienen zich vooraf in te schrijven en ontvangen daarna tijdig informatie over de plaats van samenkomst. De presentatie start rond 10.30 uur en duurt tot circa 12.00 / 12.30 uur.

De kosten bedragen € 5,00 p.p. inclusief kop koffie.
Informatie of inschrijven via: welkominsdam@gmail.com of via de www.sdam.nl (Tours en tickets of Wonen). Facebook: Welkom in Sdam.

Afbeelding