Afbeelding
(Foto: Avonturenboerderij Molenwaard)

Sinterklaasfeest Fien & Teun

Sinterklaas is weer in het land! Samen met de pieten is hij al druk bezig met het voorbereiden van pakjesavond. Fien & Teun, het liefste boertje en boerinnetje, bereiden zich ook voor op het Sinterklaasfeest op de boerderij! 

Woensdag 30 november om 14.00 uur kunnen kinderen samen met Fien & Teun een Sinterklaasfeest vieren. Kaarten voor Fien & Teun - Het Sinterklaasfeest (2+) zijn te reserveren via theateraandeschie.nl. 

In dit avontuur krijgen Fien & Teun wel heel bijzonder bezoek: Sinterklaas komt langs op de boerderij! Samen met hun dierenvriendjes maken ze zich klaar voor de gezelligste periode van het jaar. Ze spelen Sinterklaas en Pietje, vullen schoenen met echte nepcadeaus en zingen, samen met de kinderen, de allerleukste Sinterklaasliedjes. Als ze er helemaal klaar voor zijn, begint het lange wachten. Maar wat als dat wachten ineens wel heel erg lang duurt? Zou Sinterklaas nog wel langskomen op de boerderij? 

Boerderij Experience

Vóór en na afloop van Het Sinterklaasfeest kan er worden gespeeld in de Boerderij Experience in de foyer van het theater. Fien & Teun komen na afloop van de voorstelling ook naar de foyer voor een foto en een dikke knuffel. "Beleef samen met Fien & Teun dit gezellige, vrolijke Sinterklaasavontuur!"